Lindbacken, Uppsala

Parkgläntan

Plats

Lindbacken, Uppsala

Inflyttning

2024

Antal rum

4-6 rum

Storlek

96-134 kvm

Antal bostäder

27

Status

Kommande

Parkgläntan är utformat med fokus på att skapa variation och varje enskild bostads unika kvalitéer.

 

Tillsammans med Gillöga har Signum skapat ett unikt projekt för Lindbacken som omfattar 31 st nya bostäder mellan 65-134 kvm med 4-6 rum och kök och som utformas i olika hustyper. Just nu är etapp 1 om 17 bostäder ute till försäljning. Här erbjuds det radhus, parhus eller ett unikt fristående hus där alla hustyper förmedlas i bostadsrättsform. Namnet för Brf Parkgläntan avslöjar den stora parken som ligger centralt i kvarteret och omges av bostäderna och dess trädgårdar som bildar en U-form runt allmänningen – Varmt välkommen till Brf Parkgläntan i Lindbacken!

 

För tillgängliga bostäder och status, vänligen besök Riksmäklarens projektsida.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Dessa hus är framtagna av Signums designteam tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Storlekarna varierar från 96 till 134 kvm för att passa allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med en smart planlösning, ett energisnålt värmesystem och en minst sagt härlig uteplats.

Här har landskapsarkitekten Johan Paju skapat en utemiljö som kombinerar design med hållbarhet. Trädgården är utformad för att ta vara på regnvatten och växterna som planteras runt huset blommar vid olika årstider. 

Designlinjerna

När du köper ett hem från Signum kan du välja mellan två designlinjer, helt kostnadsfritt. Båda är harmoniska i sin bas för att lätt kunna matchas med dina möbler och textilier. Upplev skillnaden själv. Utforska hur ditt framtida hem ser ut här nedan.

Ton-i-ton

Mjuka toner. Rena linjer. Varma färger. Den här designlinjen passar den som vill åt en skandinavisk känsla. Här får man ett hem med naturliga kulörer och varm, ljus inredning som går ton i ton. Övergripande plankgolv i naturlig mattlackerad ek. Köket går
i en varmgrå nyans med bänkskivor i naturstensliknande kompositsten.

Kontrast

Ljus bas. Mörka detaljer. Den här designlinjen passar den som gillar kontraster i inredningen. Här är kontrasterna tydliga i form av ljusa och mörka träslag. På golvet ligger plankor i vitlackerad ek och väggarna är målade i en varmt vitgrå ton. I köket möts man av grafitgrå luckor och mörka bänkskivor i kompositsten.

115 kvm kök

Badrum detalj

96 kvm kök/vardagsrum

Badrum detalj

Planlösning

Bostäderna kommer uppföras i tre storlekar: 96 kvm, 115 kvm och 134 kvm, vilket gör att det finns hem som passar allt från nyblivna singlar till stora barnfamiljer.

Nedan finner ni de preliminära planlösningarna.

För tillgängliga bostäder och status, vänligen besök Riksmäklarens projektsida.

Hus 65 kvm


Ladda ned

Hus 96 kvm


Ladda ned

Hus 115 kvm


Ladda ned

Hus 134 kvm


Ladda ned

Situationsplan etapp 1

Området

Lindbacken är en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en Ica butik samt en kommande handelsby med vårdcentral, restaurang och gym. Här har man skapat ett område med en unik karaktär och atmosfär. Man har skapat ett område som är en drömplats att växa upp på, som är trygg och kul och där kompisarna är många. Stor möda har lagts på att skapa en miljö med skola och förskolor och gott om aktiviteter för hela familjen. Förskolorna och skolan är planlagda i anslutning till områdets parker.

Kommunikationer i Lindbacken är goda. Bussar trafikerar hållplatsen vid väg 288 var 15:e minut på vardagar och till Resecentrum tar bussfärden under 20 min. Vill du ta dig vidare mot Stockholm byter du till tåg som tar 35 min till centralen eller önskar du bilpendla nås E4:an på 5 min. Belyst cykelväg finns från Lindbacken till Gränbystadens Galleria och vidare till Uppsala City.

Åk gärna på semester, till utlandet eller i Sverige och upplev nya miljöer. Hälsa på hos släktingar eller träffas hos vänner för en trevlig kväll. Vad du än hittar på som omväxling kommer du ändå till sist att längta hem, hem till ditt alldeles egna hus i Lindbacken.

Ansvarig mäklare

Ulrika Lööf

Mäklare

070-201 43 93

Parkgläntan Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.