Vi gör hem. Vi gör det själva. Vi gör det enkelt.

Vi vet att det inte bara är människor med stora plånböcker som har husdrömmar. Men fantasipriser gör att mångas fantasier aldrig uppfylls. Så, varför är det så dyrt? Det korta svaret är alla inblandade, och deras marginaler. Mäklaren. Byggherren. Entreprenören. Tomtägaren. Därför tog vi helt enkelt bort dem ur ekvationen. Och voila! Många marginaler små, leder till en skillnad som är allt annat än marginell.

Inga fler budgivningar. Inga påslag. Ingen oro. Vi äger hela processen. Från jordplätt till bostadsrätt. Resultatet blir högre kvalité än prislapp. Sen blir det enklare också. Du som köper, behöver bara göra tre val. Välj var du vill bo, hur stort och vilken designlinje du vill ha. Allt är utarbetat av prisbelönta arkitekter, så att du ska slippa lägga energi på detaljer.

Signum är den enklaste vägen till boendet du alltid velat ha. När vi lämnar över nycklarna har du en smidig process bakom dig, och en verklig husdröm framför dig.

 

Roligare. Billigare. Enklare.

Vi tycker att det ska vara kul att köpa hus. Inga fler spräckta budgetar. Inga fler spräckta husdrömmar. Vi har minimerat mängden beslut du behöver ta, och hur mycket du behöver betala. Modellen för det är relativt enkel: Vi gör allt själva. Ritar, tillverkar, designar och bygger. Billigare för oss. Billigare för dig.

Men, det är såklart inte bara kostnaden som är viktig. Normalt vid bostadsköp är det lätt att du ligger sömnlös över alla beslut. Vilken färg som ska vara i köket, och vilka skåpsluckor som passar till. Inte nu längre. Tillsammans med några av Sveriges bästa arkitekter har vi tagit fram två designlinjer, skapade för att enkelt kunna matchas med din stil i övrigt. Du väljer helt enkelt en av dem, och kan gå till sängs med vetskapen om att alla detaljer är väl genomtänkta.

För att ha full kontroll över produktionen, tillverkar vi husen i vår egna fabrik i Småland. Det gör att vi enkelt kan åtgärda eventuella fel innan de blir ett problem. Inga tråkiga överraskningar, för någon. Dessutom minskas transportsträckorna. Bättre för klimatet. Bättre för plånboken.

Kort och gott har vi gjort resan hem både roligare, billigare och enklare. När du flyttar in har du ett hem som är lika trivsamt att bo i, som att köpa.

 

Hållbart att bygga. Hållbart att bo i.

Våra hem är till 100% tillverkade i Sverige, och nästan uteslutande i trä. När vi ritar våra hem ser vi till att minimera materialspillet, och använder det lilla som blir över för att värma upp vår fabrik. Genom att tillverka husen själva kan vi också packa dem smartare. Platta paket gör att vi får plats med mer i varje last och kan minimera transportsträckan.

Men, våra hem ska inte bara vara hållbara att bygga. Det ska vara enkelt för dig som bor i dem att leva hållbart också. Därför använder vi den senaste tekniken för uppvärmning och ventilation i bostäderna, som kräver mindre energi och är bättre för din hälsa. Vi förbereder även våra hem för solceller, och ser till att laddstolpar finns tillgängligt. Ibland även bilpooler.

I våra trädgårdar jobbar vi med lösningar för att ta vara på regnvatten, och ser till att växterna vi planterar runt husen blommar vid olika årstider. Då trivs både du och våra pollinerande vänner bättre. Året runt.