Karlstad

Landeriet

Plats

Karlstad

Inflyttning

2022

Antal rum

5-6 rum

Storlek

114+133 kvm

Antal bostäder

21

Status

Slutsålt

Som att bo på landet. Precis utanför stan.

Man kan inte önska sig allt när man flyttar. Om man inte flyttar till Landeriet det vill säga. Den som bor här hamnar mitt i Karlstad kommuns nya gröna stadsdel. Perfekt för den som vill leva hållbart. Enkelt.

Husen ligger i en skogsglänta av biotopskyddad skog, 10 minuter cykelväg från stan. Du kommer dock långt med bara fötterna också. Bland annat finns padelcenter, golfbana, badplats och förskolor en kort promenad bort.

På Landeriet lever du bekvämt, nära bekvämligheter. Som att bo på landet. Precis utanför stan.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Smartare, snyggare och mer hållbara. Dessa hus tillhör vår nya småhusserie, framtagen tillsammans med prisbelönta arkitekter.

Husen finns i två storlekar, 114 och 133 kvm. Gemensamt för båda är väl utnyttjade ytor, stora vackra fönster och ett energisnålt värmesystem.

Trivsamt att titta på. Trivsamt att bo i.

Området

På Landeriet är nära till allt ingen tom mäklarklyscha. Här bor du inom gångavstånd till det mesta. Bland annat förskolor, padelcenter, badplats, golfbana och en strandpromenad.

I denna gröna stadsdel finns även en väl utbyggd kollektivtrafik och ett mobilitetscenter. Aldrig har det varit enklare att resa klimatsmart.

Hitta hem i Landeriet
Vilken storlek är du intresserad av?
Göm sålda lägenheter