2017-11-28

Bygglov beviljat i Stenby, Eskilstuna

Signum Fastigheter förvärvade under hösten fastigheten Lagersberg 1.11 i området Stenby, Eskilstuna. Total yta på hela fastigheten är cirka 20 000 kvm. Nu har Signum Fastigheter fått godkänt bygglov för att bygga närmare 70 bostäder.

 

Det handlar om radhus, parhus och kedjehus i varierade storlekar. Dessa binds samman i en bra variation där alla får trädgårdar med altaner för soliga dagar och plats för barn att leka.

De olika storlekarna kommer göra att det kommer finnas hus för alla familjer. Husen kommer ha en hög interiör klass och välrenommerade landskapsarkitekter är anlitade för att ta hand om utemiljön. Signum Fastigheter lägger stort fokus på att lämna ifrån sig en högkvalitativ produkt till ett bra pris, och här görs inget undantag.

 

”Vi känner att Eskilstuna är en stad i uppgång, närheten till Stockholm samt stadens egen satsning på arbeten gör det intressant för oss att etablera oss här. Området Stenby känns rätt med sin placering nära natur, skolor, mataffär och kollektivtrafik, säger Fredrik Thunell Marknadschef Signum Fastigheter”

 

Säljstart kommer ske hösten 2018.