Gnesta

Visbohammars Kullar

Plats

Gnesta

Inflyttning

2024

Antal rum

3-6 rum

Storlek

65-134 kvm

Antal bostäder

ca 300

Status

Kommande

Nära till naturen. Och grannar.

Vill du bo på landet, men inte på vischan? Ha nära till naturen, men också till grannar? Då förstår vi om du längtar till att Visbohammars Kullar står klart. Här planerar vi för ett helt nytt område från scratch med både lägenheter och småhus. Grannskapet får även gemensamma ytor såsom grillplats, fotbollsplan och parker.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Dessa hem är framtagna av Signums designteam tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Här finns både lägenheter och småhus i en rad olika storlekar som passar allt från singeln till familjen. Oavsett kvadratmeter får du ett hem med en smart planlösning, ett energisnålt värmesystem och en minst sagt härlig utemiljö.

Landskapsarkitekten Johan Paju har ritat såväl småhusens trädgårdar som lägenheternas takträdgård och området i stort. Som vanligt står design och hållbarhet i fokus. Trädgårdarna är utformade för att ta vara på regnvatten och växterna som planteras runt huset blommar vid olika årstider.

 

Området

Täta skogar, breda ängar och mysiga badplatser. Gym, skolor och mataffärer. Här finns det gott om gott. Vill du byta natur mot kultur kan du ta pendeltåget till Stockholm från Gnesta station. Här går även bussar till Nyköping och Trosa. 

 

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK
Visbohammars Kullar Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.