Sigtuna

Steninge Glänta

Plats

Sigtuna

Inflyttning

2024

Antal rum

3-5 rum

Storlek

96-134 kvm

Antal bostäder

10

Status

Kommande

Mitt i naturen. Med världen runt knuten.

Inspirerat av den engelska trädgårdsstaden gör Steninge slottsby livet lite härligare. Ät lunch på Stenladan. Ta ett dopp i Mälaren. Shoppa i småbutiker. Eller bara koppla av i våra nybyggda småhus.

Här bor du mitt emellan Stockholm och Uppsala. Men även Bangkok, Porto och London finns lättillgängligt. Om andan faller på ligger Arlandas incheckning bara 10 minuter bort.

Mitt i naturen. Med världen runt knuten.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Smartare, snyggare och mer hållbara. Dessa hus tillhör vår nya småhusserie, framtagen tillsammans med prisbelönta arkitekter. Här är allt uppdaterat för att vara lite smartare, snyggare och mer hållbart.

Utvändigt är husen klädda i trä för att spegla den omgivande skogsgläntan. Hur det ser ut innanför dörren är upp till dig. Välj mellan två designlinjer, där färgval och material är noga utvalt för att matcha din stil i övrigt. Syftet med detta är att du ska slippa ta detaljerade val gällande inredningen.

Husen finns i tre storlekar, 96 kvm, 114 kvm och 134 kvm. Gemensamt för alla tre är väl utnyttjade ytor, stora vackra fönster och ett energisnålt värmesystem.

Trivsamt att titta på. Trivsamt att bo i.

Att köpa

Bestäm storlek

Det första steget i att köpa ett Signum-hem är att bestämma hur stort du vill bo.

Välj design

Efter det sätter du din prägel. Välj mellan två utarbetade designlinjer och avgör om du vill lägga till ett badkar eller en braskamin.

Flytta in

Snart dags att sätta nyckeln i låset och vrida om. Vi ger dig uppdateringar om ditt nya hem hela vägen fram till inflytt.

Designlinjerna

När du köper ett hem från Signum kan du välja mellan två designlinjer. Båda är harmoniska i sin bas för att lätt kunna matchas med dina möbler och textilier. Upplev skillnaden själv. Utforska hur ditt framtida hem ser ut här bredvid.

Ton-i-ton

Mjuka toner. Rena linjer. Varma färger. Den här designlinjen passar den som vill åt en skandinavisk känsla.

Kontrast

Ljus bas. Mörka detaljer. Den här designlinjen passar den som gillar kontraster i inredningen.

Kök

Badrum

Området

I den här trädgårdsstaden finns det mesta. Skola, marina, ridhus och såklart Stenladan med sin möbelbutik, trädgårdsmästeri och restaurang. Stockholm och Uppsala ligger bara 30 minuter bort med bil, och på 10 minuter kan du ta dig till Arlandas incheckning och vidare ut i världen.

Avskilt, med allting inom räckhåll.

Utforska mer om trädgårdsstaden Steninge Slottsby här.

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK

Kontakt

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion

073-030 90 30

Marcus Elmersson

Fastighetsmäklare

076-136 56 55

Steninge Glänta Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.