Mariefred

Lilla Fågelsången

Plats

Mariefred

Inflyttning

2023

Antal rum

3-6 rum

Storlek

65 kvm - 134 kvm

Antal bostäder

21 bostäder

Status

Kommande

Litet till ytan. Stort i sitt utbud.

Om Lilla Fågelsången hade en låttext skulle den sannolikt handla om grönskande skogar, vågor på sjön och utflykter till skärgården. Takten här i trakten är lugn, men aldrig sömnig. Vandra. Paddla kanot. Strosa i stan. Svinga järnsjuan på Gripsholms Golfbana. Denna hamnstad må vara liten till ytan, men är stort i sitt utbud. Om du önskar byta natur mot kultur finns allt från den kända porträttsamlingen på Gripsholms slott till det något modernare POM Gallery. 

 

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

 

Snyggt. Smart. Hållbart.

Dessa hus är framtagna av Signums designteam tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Storlekarna varierar från 65 till 134 kvm för att passa allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med en smart planlösning, ett energisnålt värmesystem och en minst sagt härlig uteplats.

Här har landskapsarkitekten Johan Paju skapat en utemiljö som kombinerar design med hållbarhet. Trädgården är utformad för att ta vara på regnvatten och växterna som planteras runt huset blommar vid olika årstider. 

Skiss område

Området

Mariefred är hamnstaden med allt det viktiga och lite till. Skolor, förskolor, konstgalleri, slott, golfbana, mysiga restauranger och mycket mer. Vill du till huvudstaden kan du ta både tåget och bussen. Vi skulle dock rekommendera ångbåten Mariefred som varit i trafik i hela 116 år och som tar dig hela vägen till Stockholms stadshus på gammeldags vis.

 

Karta

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK
Lilla Fågelsången Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.