Mariefred

Lilla Fågelsången

Plats

Mariefred

Inflyttning

2024

Antal rum

3-6 rum

Storlek

65 kvm - 134 kvm

Antal bostäder

27 bostäder

Status

Kommande

Litet till ytan. Stort i sitt utbud.

Om Lilla Fågelsången hade en låttext skulle den sannolikt handla om grönskande skogar, vågor på sjön och utflykter till skärgården. Takten här i trakten är lugn, men aldrig sömnig. Vandra. Paddla kanot. Strosa i stan. Svinga järnsjuan på Gripsholms Golfbana. Denna hamnstad må vara liten till ytan, men är stort i sitt utbud. Om du önskar byta natur mot kultur finns allt från den kända porträttsamlingen på Gripsholms slott till det något modernare POM Gallery. 

 

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

 

Snyggt. Smart. Hållbart.

Dessa hus är framtagna av Signums designteam tillsammans med den prisbelönta arkitektbyrån Arrhov Frick. Storlekarna varierar från 65 till 134 kvm för att passa allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med en smart planlösning, ett energisnålt värmesystem och en minst sagt härlig uteplats.

Här har landskapsarkitekten Johan Paju skapat en utemiljö som kombinerar design med hållbarhet. Trädgården är utformad för att ta vara på regnvatten och växterna som planteras runt huset blommar vid olika årstider. 

Att köpa

Bestäm storlek

Det första steget i att köpa ett Signum-hem är att bestämma hur stort du vill bo.

Välj design

Efter det sätter du din prägel. Vi har noggrant valt ut inredningen till dig genom våra två designlinjer, Ton-i-Ton och Kontrast. Det enda du behöver fundera på är om du vill ha dusch eller badkar. Skulle du vara intresserad av en braskamin går det bra att köpa till, husen är förberedda för det.

Flytta in

Snart dags att sätta nyckeln i låset och vrida om. Vi ger dig uppdateringar om ditt nya hem hela vägen fram till inflytt.

Designlinjerna

När du köper ett hem från Signum kan du välja mellan två designlinjer, helt kostnadsfritt. Båda är harmoniska i sin bas för att lätt kunna matchas med dina möbler och textilier. Upplev skillnaden själv. Utforska hur ditt framtida hem ser ut här nedan.

Ton-i-ton

Mjuka toner. Rena linjer. Varma färger. Den här designlinjen passar den som vill åt en skandinavisk känsla. Här får man ett hem med naturliga kulörer och varm, ljus inredning som går ton i ton. Övergripande plankgolv i naturlig mattlackerad ek. Köket går
i en varmgrå nyans med bänkskivor i naturstensliknande kompositsten.

Kontrast

Ljus bas. Mörka detaljer. Den här designlinjen passar den som gillar kontraster i inredningen. Här är kontrasterna tydliga i form av ljusa och mörka träslag. På golvet ligger plankor i vitlackerad ek och väggarna är målade i en varmt vitgrå ton. I köket möts man av grafitgrå luckor och mörka bänkskivor i kompositsten.

Kök - 96 kvm

Badrum - detalj

Kök/vardagsrum - 96 kvm

Planlösning

Bostäderna kommer uppföras i tre storlekar: 65 kvm, 96 kvm och 134 kvm, vilket gör att det finns hem som passar allt från nyblivna singlar till stora barnfamiljer.

Nedan finner ni de preliminära planlösningarna.

65 kvm (3 rum)


Ladda ned

96 kvm (5 rum)


Ladda ned

134 kvm (6 rum)


Ladda ned

Prisindikation

65 kvm (3 rum)

Prel. 2 600 000 kr – 2 800 000 kr

96 kvm (5 rum)

Prel. 3 800 000 kr – 4 000 000 kr

134 kvm (6 rum)

Prel. 4 700 000 kr – 5 000 000 kr

Området

Mariefred är hamnstaden med allt det viktiga och lite till. Skolor, förskolor, konstgalleri, slott, golfbana, mysiga restauranger och mycket mer. Vill du till huvudstaden kan du ta både tåget och bussen. Vi skulle dock rekommendera ångbåten Mariefred som varit i trafik i hela 116 år och som tar dig hela vägen till Stockholms stadshus på gammeldags vis.

 

Karta

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK

Mäklare

Marcus Ehn

Försäljningschef Nyproduktion

073-030 90 30

Marcus Elmersson

Fastighetsmäklare

076-136 56 55

Lilla Fågelsången Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.