Nacka

Furuvägen

Plats

Nacka

Inflyttning

2024

Antal rum

1 - 4 rum

Storlek

24 - 70 kvm

Antal bostäder

36 lägenheter

Status

Kommande

Staden utanför staden.

Klätterhall. Lekland. Bio. Restauranger. I Finntorp är det svårt att bli uttråkad, oavsett ålder. Dessutom finns två köpcentrum, två naturreservat och flera sjöar inom badrocksavstånd. Och då har vi fortfarande inte lämnat närområdet.

Bussen till Slussen behöver du sällan vänta på, och Saltsjöbanan ligger några meter bort. Inom kort tillkommer även en tunnelbanestation hit. Då får du nästan singla slant om vilket transportmedel du tar in till stan. En promenad ner till Hammarby Sjöstad ger dig även möjligheten att ta båten över till Södermalm.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

Specialritat åt alla.

Furuvägen följer samma koncept som alla våra bostäder. Bästa möjliga kvalité till ett schysst pris. 

Lägenheterna kommer i en rad olika storlekar som passar allt från singeln till familjen. Oavsett storlek får du ett hem med smart planlösning, stora fönster och hållbara material. Lägenheterna finns i 1 rum och kök till 4 rum och kök.

Precis intill står stora, vackra träd vilket gör att husen smyger sig in i den gröna omgivningen.

 

Området

Finntorp har allt från naturreservat till köpcentrum och kommer inom den närmsta tiden att bli ännu mer förenat med innerstaden. Den nya tunnelbanelinjen kommer komplettera den redan befintliga Saltsjöbanan och de många bussar som tar dig in till Slussen.

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK
Furuvägen Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.