Nynäshamn

Björsta Backar

Plats

Nynäshamn

Inflyttning

Kommande

Antal rum

3-6 rum

Storlek

65 - 165 kvm

Antal bostäder

ca 200

Status

Kommande

Lugnt och stilla, men fullt av liv.

Strax utanför Nynäshamn växer en helt ny stadsdel fram. Här bygger vi ca 200 bostäder i en rad olika storlekar, för olika behov. Stockholm ligger nära, men anledningarna att lämna är få. Allt från friluftsaktiviteter och badplatser till mysiga butiker och små caféer finns nära till hands. Koloniträdgårdar förser butikerna med kryddor, grönsaker och frukt. Och för den som vill leva extra grönt finns odlingslotter inte långt bort att hyra in sig på.

Vill du veta mer? Anmäl ditt intresse.

Snyggt. Smart. Hållbart.

Smartare, snyggare och mer hållbara. Dessa hus tillhör vår nya småhusserie, framtagen tillsammans med prisbelönta arkitekter. Här är allt uppdaterat för att vara lite smartare, snyggare och mer hållbart.

Utvändigt är husen klädda i trä för att spegla den omgivande skogsgläntan. Hur det ser ut innanför dörren är upp till dig. Välj mellan två designlinjer, där färgval och material är noga utvalt för att matcha din stil i övrigt. Syftet med detta är att du ska slippa ta detaljerade val gällande inredningen.

Husen finns i fem storlekar, 65 kvm, 95 kvm, 114 kvm, 133 kvm och 165 kvm. Gemensamt för alla fem är väl utnyttjade ytor, stora vackra fönster och ett energisnålt värmesystem.

Trivsamt att titta på. Trivsamt att bo i.

Området

Ösmo och Nynäshamn ligger en kort cykeltur bort, och på dryga 30 minuter med bil är du i Stockholm City. Närheten till skärgården och skogen bjuder på härliga naturupplevelser. Inte långt bort finns trädgårdshandel, caféer och restauranger. Dessutom finns förskola, grundskola, lekplatser och utegym i närområdet.

 

Kunde ej hitta vägbeskrivning till målet.

OK
Björsta Backar Intresseanmälan
Håll dig uppdaterad om projektet och få förtur att boka en bostad. En intresseanmälan går fort, och är helt gratis.