2022-03-08

Signum rekryterar från Riksbyggen och Oscar Properties

Signum befinner sig fortsatt i en expansiv fas och har, med siktet inställt på börsnotering 2025, rekryterat projektledaren Sandra Andreasson från Riksbyggen och arkitekten Maria Claësson från Oscar Properties. 

 

Efter 10 år på Riksbyggen blir Sandra Andreasson nu Signums första renodlade projektledare. Andreasson har lång erfarenhet av både projektledning och verksamhetsutveckling, och har bland annat lett några av bostadsprojekten i Riksbyggens stora satsning i Täby Park. Nu ser hon fram emot att bli en del av Signums resa framåt.

-Signums affärsidé är precis i linje med hur jag vill jobba och deras unika helhetskoncept gör att man som projektledare kommer nära både kunden och produktionen. Jag ser fram emot att få arbeta med effektivitet och nytänkande på riktigt, säger Sandra Andreasson.

Som en del av tillväxtplanerna rekryteras även Maria Claësson, med lång erfarenhet från Oscar Properties, där hon bland annat var designansvarig för Norra Tornen. Hennes nya roll som ansvarig arkitekt på Signum kommer att innefatta produkt- och projektutveckling, både exteriört och interiört.

-Det är spännande att få vara med och skapa arkitektur för en bred målgrupp. Jag gillar hur Signum integrerar hållbarhetsfrågan rent designmässigt – att flytta in i ett Signumhem bidrar inte till att man själv vill renovera, utan att det faktiskt känns perfekt från början, säger Maria Claësson.

Maria tillträdde sin tjänst den 1a februari, och Sandra börjar den 1a april.

-Vi är väldigt glada över att Signum och vårt nytänkande sätt att arbeta attraherar talanger som Sandra och Maria. Signum är i en expansiv fas där Sandra och Maria kommer stärka upp vårt team på ett värdefullt sätt, säger Daniel Wengelin, Creative Director på Signum.