2019-04-08

Signum Prefab expanderar!

Vi söker montörer till Sveriges nyaste husfabrik i Stockaryd, Småland.

 

Signum Prefab är ett gemensamt ägt bolag med Signum Fastigheter och Willa Nordic. Signum Fastigheter är en ny bostadsutvecklare som vill utmana den konservativa byggbranschen. Genom att äga hela kedjan, från markinköp och utveckling till egen husfabrik, entreprenad och förvaltning kan vi erbjuda våra kunder ett hem med hög kvalitet och designnivå till ett rimligt pris.

För att möta den stora efterfrågan på våra bostadsprodukter söker vi nu dig som vill vara med på vår resa. Du ska ha positiv inställning, som med noggrannhet och kvalitetskänsla vill vara med och forma kvalitets och designhem. Hos oss har vi roterande och omväxlande arbetsuppgifter för trähusproduktion.

Du ska ha förmåga att samarbeta i team och ha erfarenhet från byggbranschen. Vi ser gärna att du är noggrann och nyfiken på nytänk. Du ska även ha drivkraften att slutföra dina arbetsuppgifter inom givna ramar. Truck- och traverskort är meriterande. Tjänster är tillsvidareanställning och avser heltid.

 

Du kommer få jobba med ett mycket professionellt gäng med stor erfarenhet och stark drivkraft, som garanterat kommer ge dig en utvecklande och stimulerande tid framöver.

 

Maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till

robin.lindsten@signumprefab.se