2021-04-30

Signum Prefab expanderar och behöver fler nytänkande montörer.

Vi är inne i en expansiv fas och behöver ännu fler nytänkande montörer till Sveriges nyaste trähusfabrik i Småland. Det kan vara du!

Signum Prefab är ett gemensamt ägt bolag med Signum Fastigheter och Willa Nordic. Signum Fastigheter är en ny bostadsutvecklare som vill utmana den konservativa byggbranschen. Genom att äga hela kedjan, från markinköp och utveckling till egen husfabrik, entreprenad och förvaltning kan vi erbjuda våra kunder ett hem med hög kvalitet och designnivå till ett rimligt pris

För att möta den stora efterfrågan på våra bostadsprodukter söker vi nu dig som vill vara med på vår resa. Du ska ha positiv inställning, som med noggrannhet och kvalitetskänsla vill vara med och forma välbyggda designhem.

Vi letar efter dig som arbetat ett par år med husproduktion eller har liknande erfarenhet från montage och tillverkning. Vi ser gärna att du brinner för din uppgift samt vågar ifrågasätta arbetsmoment och processer. Utveckling & Nytänk definierar vår fabrik. Du ska även ha drivet att slutföra dina arbetsuppgifter inom givna ramar. Tjänster är tillsvidareanställning och avser heltid. Truck- och traverskort är meriterande.

Du kommer få jobba med ett mycket professionellt gäng med stor erfarenhet och stark drivkraft, som garanterat kommer ge dig en utvecklande och stimulerande tid framöver.

 

Maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till

robin.lindsten@signumprefab.se