2021-02-05

Projektinköpare till Signum!

Vi på Signum utmanar två av våra mest konservativa branscher: bostadsbranschen och byggbranschen. När andra säger ”så här har man alltid gjort” ser vi nya tillvägagångssätt och möjligheter. Signum är en helhetsleverantör av serietillverkade, prefabricerade bostäder i trä riktade till den del av befolkningen där den stora bostadsbristen finns. Genom att äga hela värdekedjan, inklusive vår egen husfabrik i småländska Stockaryd, kan Signum erbjuda ett hållbart producerat hem med hög kvalitet och designgrad till ett överkomligt pris.

Idag bygger vi hållbara, vackra, personliga hem där behovet är som störst och med ambitionen att göra husköpet till en lustfylld upplevelse hela vägen.

Rollen som projektinköpare

Som Projektinköpare ansvarar du för att säkerställa inköpen i flera projekt samtidigt. Du har ett nära samarbete med designteam, inköpschef och projektchef, leverantörer och entreprenörer. Som inköpare ingår du i inköpsteamet som idag består av två projektinköpare och inköpschef, beroende på projekten tar vi även in externa inköpsresurser.

Projektinköpsrollen är i grunden en operativ/taktisk roll men man kommer även vara med i strategiskt inköpsarbetet kring projektinköp. Tillsammans med inköpschef utvecklar man inköpsstrategier för Signum, utveckling av mallar, kategoriarbete, leverantörsutveckling och mycket annat för att säkerställa att inköpet på Signum ständigt förbättras, blir effektivare och har kostnadskontroll genom hela leverantörskedjan, för ett hållbarare inköp över tid.

Projektinköpsrollen är på heltid och du utgår från huvudkontoret i Stockholm.

Personliga egenskaper

Det är meriterande att du jobbat några år som projektinköpare, alternativt liknande roller såsom projektledare, entreprenadingenjör, projekteringsledare inom byggsektorn. Du har relevant utbildning från universitet/högskola eller yrkeshögskola. Vi ser det som extra meriterande att du har erfarenhet från bostadsprojekt. Som person är du analytisk, tar beslut på faktabaserat underlag, är lösningsorienterad och drivs av att göra bra affärer. Du är en naturlig kommunikatör och koordinator och har god förmåga att jobba tvärfunktionellt.

Du kommer få jobba med ett mycket professionellt gäng med stor erfarenhet och stark drivkraft, som garanterat kommer ge dig en utvecklande och stimulerande tid framöver.

Maila ditt CV tillsammans med ett personligt brev till salim.karadja@signumfastigheter.se